Byens Blood Bowl League

Velkommen til

Den sidste nye trend i Den Gamle Verden, for de virkelig rige, er at eje et Blood Bowl hold. Man kan sige at den trend ikke er så ny igen, men med en start pris på 1 million skal man være virkelig forfærdelig rig. Det egentlig nye er, at trenden har spredt sig til de store magikere(der aldrig synes at mangle penge). Der er dog grænser for alt, også hvor mange Gold Crowns selv en magiker har liggende. Disse private hold er langt mindre de store kendte hold fra The Majors, og niveauet er ikke i nærheden af de store hold! Derfor begyndte disse små private ejere at spille mod hinanden, og skabte dermed en liga i sig selv:

Colleges of Magic Football!

Det var dog individer, enkelte private ejere og slet ikke de forskellige magiske skoler der kæmpede, men de magiske skoler fandt meget prestige i disse ligaer, og med et sponsorat det rigtigt sted, fik ligaen sit nuværende navn. Mange andre aktører kom til, da adelige og velbemidlede eventyrer også startede hold. Snart blev det en liga af en betydelig størrelse. Stadig ikke ligeså populær verden over som den egentlige liga, og ikke med det samme niveau, men med helt samme ånd, samme vold og samme mængder Bloodwieser konsumeret. Alle holdene kæmper om at deltage i de få intense Invitationals der bliver holdt gennem sæsonen , hvor enkelte hold bliver udvalgt til at deltage i en kort turnering om præmier, ære og håbet om at blive spottet af en talentspejder fra den store liga. Ved siden af disse turneringer afholdte forskellige holdejere også turneringer for egne penge, et format det blev kendt some Private Tournaments. De allermest spændene var dog, at der blev der holdt en season opener og en season finale, hvor alle hold deltog. Og den tid er kommet igen!

Velkommen til denne sæsons åbningsturnering, for Colleges of Magic Football.

Hey guys

Jeg har tænkt mig at sparke vores Blood Bowl turnering i gang igen. Jeg har i den forbindelse udnævnt mig selv som League commisioner(Se side 24 af LRB), for det er bare nemmest hvis der er en. Derfor har jeg også lavet ideer til turneringsform og house rules. Disse ting er til fri diskussion inden vi går i gang, og til meget lidt diskussion når vi er gået i gang(revision er mulig, så gør vi ligesom på juleweekend). Jeg står også for denne side – Her vil der være kampresultater, house rules og en Hall of Fame! Man kan også skrive sit hold ind, så har man det altid, hvis man har net adgang.

Baggrundshistorien er noget jeg har fundet på, fordi jeg synes det var sjovt at finde på noget nyt, til en ny omgang, og fordi det så også giver en historiemæssig anledning til at aktiverer de gamle hold igen, hvis man har lyst… for så rykker disse College League bare op. I samme historiemæssige anledning, slås der også lige to nuller af alle priser, og Journeyman omdøbes til Freshman. Synes bare det er sjovt at lave College Ball i Blood Bowl :D

Her kan man se Husregler

Her kan man se om Tournaments

View

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.