Husregler

Vi spiller med LRB 5 Rules As Written RAW) med følgende undtagelser:

Vi spiller med de Optional Rules om handicap!

Apothecary reglerne vil være LRB 5 RAW, men kun i en prøveperiode til efter første turnering. Derefter tager vi den op til revision, om vi vil have de gamle regler(vi spillede med de gamle regler i sidste turnering, uden rigtigt at være klar over det.)

MVPs kan ikke gives til døde spillere, men kan godt gives til Star Players, Freebooters og journeymen.(Der skal ikke være dobbelt straf for at få slået en ihjel).

Vi spiller med handicapreglerne RAW, bortset fra at man godt kan hyre freshmen(tidl. Journeymen) til semi- og finaler.

Det er tilladt at have 2 hold, men begge hold skal ”up to speed”. Så det er generelt hvis man vil spille dobbelt så meget som der generelt spilles i ligaen. Det er ikke tilladt at overfører penge eller spillere til egne hold.

Det er tilladt at overfører penge til hinanden, og låne penge ud, eller betale for et eller andet. Det er ikke tilladt at fixe kampe, heller ikke ingame – med en udtagelse, hvilket er, hvis alle synes det er en god og sjov ide!(kan ikke lige finde et tilfælde, men vil holde muligheden åben, da det er en meget Blood Bowl-agtig).

En hver team roster er offentlig tilgængelig. Det vil sige at andre deltagere har ret til at se på den, se hvor meget guld der er, hvor mange skills der er. En modstander skal også oplyse skills på spillere, hvis adspurgt. Fx ”Hvem har block af dine linemen?” eller ”Har ham der nogen skills?”

Turneringsdeltagelse afgøres på forskellig vis. Se den enkelte!

Der er ingen særregler om Fouling og Stalling. Det er helt op til den enkelte coach, da disse to elementer er solide dele af spillet. Nogle hold ville ikke kunne klarer sig, hvis de ikke må stalle.
Tilbage

Husregler

Byens Blood Bowl League Idless