Season Tournaments

Dette er 2 faste turneringer der bliver holdt i løbet af denne liga. Denne ene er en åbning, og den anden er en finale!

Season Opener

Her er der stor opmærksomhed omkring, hvor alle fans og sponsorer der var gået i vinterhi vågner op til dåd! Alle mulige små sponsorer står i kø for at komme til, hvor alle hold er inviteret og alle kan deltage.

Alle hold der deltager fordeles i en turnerings plan, efter lodtrækning. Er der et ulige antal hold, går et hold automatisk videre fra første runde – uden winnings, men med en +100 gp hvis de vinder den anden kamp.

Derudover er der en +200 gp i alle kampe, på grund af de mange sponsorer.

Det giver utroligt meget for ynglinge at deltage i sådan en turnering. Alle hold får 1 SPP de kan fordele som de vil, efter første kamp. De to finalister får 1 til. Vinderen får +1 FF. de +200 gælder også for semi/finalen, udover den bonus der normalt er for denne.

Det skulle sparke turneringen igang!

Desværre brænder de fleste handelshuse hele deres budget på det. Og opmærksomheden holder ikke hele sæsonen ud, blandt andet fordi nogle hold ophører med at eksisterer allerede efter få kampe.

Ved seks spillere er der en indledende runde med Round-Robin, random draw: Alle spiller mod hinanden 1 gang, 4 bedste i semifinaler, og så en finale. Det kan klares på to dage.

ved 8 spillere, bruger vi en

notes: Der er rigtig mange penge i dette format… næsten lige så meget som en Major. Forskellen er, at den bliver fordelt på alle, i stedet for at blive givet til en enkelt eller to. Den har en lille fordel i forhold til hold der mere desperat brug for skills(Chaos, Nurgle, Halfings) i modsætning til de mere bemidlede fra start…(Dwarfs, Humans) men de hold kan jo også bruge skills, så de går jo ikke glip af noget(og nej, jeg spiller ikke Chaos denne gang)

Season Final

Bliver afviklet med play offs, med den almindelige liga som indledende runder. Det vil sige, at man bliver seedet efter sin performance i det åbne liga format. Ret simpelt vil det sige at man får en rating baseret på ens Team Value, divideret med ens Win Ratio – det skulle give alle hold en chance… også dem der har spillet 8 kampe mod andre der har spillet 12. Denne rating bliver de så seedet i en turnerings plan efter! Et lavt rated hold, kæmper mod et top rated. Det er muligt at bruge inducements i de disse play offs, men ikke i semi og endelig finale.

Som udgangs punkt bliver alle seedede efter

Kommer senere
Til Hovedmenu

Season Tournaments

Byens Blood Bowl League Idless